Barra Y Mas

Wij zijn een team van enthousiaste, gezellige en gastvrije dames en heren! Begonnen als Argentijns restaurant Maxima Dos, waarin wij kennis gemaakt hebben met het heerlijke malse vlees uit het Zuiden van Argentinië en Tapas, die met veel liefde gemaakt worden door onze Spaanse “cocinera”

 Wij hebben de mogelijkheid gekregen om uit te breidden naar het pand naast ons! Een fantastische uitdaging en de mogelijkheid om onze gasten meer te bieden! Wij behouden ons heerlijke, pure vlees en onze Spaanse tapas. Ook kunt U nu bij ons verschillende feesten, borrels en vergaderingen plaats laten vinden.

 Bent U naar het theater geweest en heeft U nog geen zin om naar huis te gaan….. Wij ontvangen U graag in een ongedwongen sfeer met een glas wijn, een warme cappuccino of een frisse cocktail.

 Gewoon, even iets drinken in Spijkenisse onder het genot van een tapa of een borrelhapje. Het is nu mogelijk bij BARRA Y MAS!
Wij staan altijd voor U klaar om uw feest, diner of borrel te organiseren. Wij proberen altijd iets extra’s te doen voor onze gasten, dus twijfel niet en loop eens bij ons binnen!

Barra Y Mas