houtskoolgrill

houtskoolgrill PIRA

Houtskoolgrill PIRA

Restaurant Barra Y Mas heeft met de houtskoolgrill het “nieuwe barbecueën” als onderdeel van het vernieuwde concept. Onze PIRA houtskoolgrill geeft de unieke smaak van het nobele hout; een unieke textuur en sappigheid aan al onze gerechten.

Quebracho boom

Quebracho boom houtskool grill PIRA bij Barra Y Mas

 

Uw gerechten worden bereid op 100% houtskool van de Quebracho boom uit Zuid-Amerika voor een overheerlijke smaak. Deze uitzonderlijke kwaliteit houtskool afkomstig van de Quebracho boom die onder andere groeit in Zuid-Amerika is zeer geschikt voor gebruik in de keramische barbecue maar is inmiddels ook een veel gebruikt product in de gastronomie zoals specialiteitenrestaurants met een houtskoolgrill.

Black Ranch houtskool

Black Ranch onderscheidt zich doordat het product word gemaakt van een hardhout soort wat niet in het tropisch regenwoud groeit. Hierdoor brengt de vervaardiging van het product voor energiewinning geen schade toe aan de natuur en word het onder CITES-voorwaarden geproduceerd. Black Ranch houtskool kenmerkt zich door het gebruik van de hardhoutsoort Quebracho met een grove en harde structuur waardoor er een hoge hitte-opbrengst en lange brandduur ontstaat in vergelijk met een andere houtskool. Doordat het product zeer grove delen bevat en de productstructuur  zeer dicht is kan het zelfs meerdere keren worden gebruikt in een afgesloten grill. Tevens zal Black Ranch een aangename geur- en smaakaroma afgeven aan het bereidde product.Laat U verrassen en geniet van onze pure gerechten.

Bent U nieuwsgierig geworden over onze keuken, reserveer:  0181-613264 of klik hier